5. Основно училище "Иван Вазов", София

5. ОУ "Иван Вазов" стана част от проекта "Волейбол на училище"

На 26 май, "5. ОУ "Иван Вазов"- гр. СОФИЯ , също стана част от проекта с "Волейбол на училище"- инициатива на Българската федерация по волейбол, с подкрепата на Европейската конфедерация.

Целта на проекта е да "запали" у децата интерес към най-успешния отборен спорт у нас, а с това да помогне на клубовете по-лесно да откриват нови таланти.
Гости на това събитие бяха: г-н Кънчо Кънев - зам. кмет на р-н Витоша, г-жа Мартина Карагьозова - управител във Волейболна Академия "Стойчев - Казийски", г- жа Адриана Маринкова - координатор на проекта, треньори, учители и родители.
Официалния старт дадоха волейболните ни звезди от недалечното минало - Евгени Иванов и Николай Иванов.
Учениците от 3ти до 6ти клас, под вещите наставления на треньорите Светозар Иванов и Теодора Бечева, от Волейболна Академия "Стойчев - Казийски", демонстрираха волейболните си умения.

Усмивки и добро настроение в края на събитието предизвика и волейболната ни среща на ученици от 7ми клас срещу волейболните звезди и треньори!
Като участници в проекта получихме топки и лента за волейбол, които ще са на разположение на децата и техните учители по физическо възпитание и спорт.

Контакти

5. ОУ "Иван Вазов"
Адрес:ул. „Симеон Радев“ №31,
кв. „Павлово“, София, България

Телефон : +359 2 856 50 65
Имейл за кореспонденция
e-mail:

Политика за поверителност и защита на личните данни
© 2024 5. ОУ "Иван Вазов", гр. София. Всички права запазени