5. Основно училище "Иван Вазов", София

Предложение за провеждане на пробни изпити за 6 и 7 клас през м. май 2023 г.

 До родителите на учениците от 6-и и 7-и клас в 5 ОУ „Иван Вазов“

 

Уважаеми родители на шестокласници и седмокласници,

 С цел отличното представяне на учениците на предстоящите изпити и матури в седми клас и навременната и ранна подготовка на шестокласниците, Общественият съвет към 5-о ОУ „Иван Вазов“  предлага да бъдат проведени отново пробни изпити по БЕЛ и МАТЕМАТИКА в началото на месец май 2023.

 Целта е децата да почувстват изпитната атмосфера, да проверят знанията си, да придобият умения, да осмислят и преценят темпото на работа, за да се вместят в определеното за всяка част време.

 Изпитите по БЕЛ и МАТЕМАТИКА ще включват  задачи от изучен до момента материал от пети, шести и седми клас и ще бъдат проведени в 5-о ОУ „Иван Вазов“.

За целта преподавателите в училището ще бъдат ангажирани да изготвят, проверят и оценят, включително с рецензия и препоръки, всяка една писмена работа, за което искрено им  благодарим.

Тъй като това е допълнителен ангажимент за нашите учители, който ще отнеме доста време и професионален ресурс, Общественият съвет предлага да бъде въведена символичната такса от 10 лв за изпит. Това ще бъде мотивация и благодарност към преподавателите ни за проявената от тях отговорност, ангажираност и добре свършена работа. За справка – цената на един пробен изпит, проведен в школа извън училище, варира от 50 до 150 лв.

 

16.03.2023 г.                                                                                                                      Обществен съвет към 5.ОУ

 

Виж повече за Предложение за провеждане на пробни изпити за 6 и 7 клас през м. май 2023 г.

Контакти

5. ОУ "Иван Вазов"
Адрес:ул. „Симеон Радев“ №31,
кв. „Павлово“, София, България

Телефон : +359 2 856 50 65
Имейл за кореспонденция
e-mail:

Политика за поверителност и защита на личните данни
© 2024 5. ОУ "Иван Вазов", гр. София. Всички права запазени